www.youtube.com/user/mobystuff

"Valakire talán mindannyian várunk......de sokan csak saját magunkra, hogy döntsünk, lépjünk, csináljuk, hogy felejtsünk.........csak ez néha nem úgy megy, mint ahogyan szeretnénk. De biztos eljön a pillanat, amikor már nem fontos, amikor már nem érdekel...amikor már nem jár a fejedben."

Néha nem értem a természetet, a sorsot, a karmát vagy hívjuk bárminek.....úgy érzem, hogy furcsa játékot játszik velem. Mostanában amikor egyedül vagyok a természetben és hasonló dalok szólnak a fülemben, akkor néha úgy érzem, hogy megtaláltam a belső békém....vad és felkorbácsolt érzelmeim nyugalmát......mintha nyugalmam lenne egy pár pillanatra......békés leszek. És akkor a fák és az erdő illata....egyszeriben csatolódik az emlékhez, mint egy jelzőbója.

Esténként az autóban az ablakok le vannak engedve és a sok útmenti fa illata az állandó esőzésnek köszönhetően nagyon intenzív......és elhozza a békét. A dal és az illatok.....lassan a béke forrása. De én nem egyedül szeretnék békés lenni.....

Szerző: Bloom77  2010.06.27. 19:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://harc.blog.hu/api/trackback/id/tr442114110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása